Ontslagrecht advocaat Amsterdam

Ontslag. Wat nu?

U bent ontslagen of er dreigt een ontslag. U kunt zich tegen het ontslag verzetten, of er juist mee instemmen. Wat kunt u nu het beste doen?

Neem een arbeidsrechtadvocaat in de arm die vierkant achter u staat en die voor u het beste resultaat boekt. Een arbeidsrechtadvocaat Bruins & Van Hoeve advocaten dus! 

Neem contact met ons op voor advies over ontslag.

Wilt u een afspraak maken met een ontslagrecht advocaat Amsterdam?

Vul dan ons formulier in.

Stel uw vraag

Ontslagrecht is onderdeel van het brede terrein van het arbeidsrecht. Bent u verwikkeld in een arbeidsrechtelijke zaak neem dan contact op met Bruins & partners uw ontslagrecht advocaat te Amsterdam. Het ontslagrecht richt zich vooral op het beschermen van een werknemer. Zowel werknemer als werkgever zijn dus gebaat bij professioneel advies aangaande de arbeidsrelatie, waaronder de invulling van het arbeidscontract of de beëindigingsovereenkomst.

Neem contact op

Voor werkgever en werknemer is een stabiel dienstverband van groot belang, de arbeidsovereenkomst speelt daarin uiteraard een rol. Op een enkele hoge uitzondering na kan een werknemer niet van de ene op de andere dag ontslagen worden. Werkgever en werknemer worden door Bruins & partners op deskundige wijze begeleid.

Mocht u een afspraak willen met de ontslagrecht advocaat Amsterdam kunt u bellen met 020-4287306. Bruins advocaten in ontslagrecht maken graag een vrijblijvende afspraak om uw ontslagrecht door te nemen. Ontslagrecht advocaat staat tot uw beschikking. Bij Bruins vindt u de geschikte advocaat.

Neem contact op met Bruins & partners advocaten voor een afspraak