Arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Wilt u een afspraak maken met een Arbeidsrecht advocaat Amsterdam?

Vul dan ons formulier in.

Stel uw vraag

U wordt ontslagen!?

Als u dreigt ontslagen te worden, bijvoorbeeld omdat uw werkgever gaat reorganiseren en uw functie daarbij komt te vervallen, is het de hoogste tijd om deskundige juridische hulp in te roepen van een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat Amsterdam. 

U doet er goed aan de hulp in te roepen van een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat Amsterdam die naast gedegen kennis van het arbeidsrecht, ook oog heeft voor uw persoonlijke wensen.

Ontslag is niet alleen heel vervelend omdat u uw baan en vaste inkomen verliest, maar ook omdat u zich door uw werkgever miskent voelt en aan de kant gezet. 

Neem contact op

Daarom is het goed om u tijdig bij een dreigend ontslag over uw rechtspositie te laten adviseren door een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat. Hij kan uw rechtspositie goed in kaart brengen. Ook kan hij samen met u een inschatting maken van de kansen van een ontslagprocedure en zoeken naar de beste oplossing voor u. De arbeidsrecht advocaat zal eerst onderzoeken of het mogelijk is een goede regeling te treffen met uw werkgever waarbij maximaal rekening gehouden wordt met uw persoonlijke belangen. Is zo’n regeling niet mogelijk dan heeft onze arbeidsrecht advocaat veel praktijk ervaring in het voeren van een gerechtelijke procedure. 

U zoekt een arbeidsrecht advocaat Amsterdam na uw ontslag ?

Dreigt uw werkgever met ontslag. Ga niet akkoord met het ontslag maar neem vrijblijvend contact op Bruins & partners advocaten te Amsterdam. Ze kunnen u adviseren wat uw rechtspositie is, welke stappen u kunt ondernemen en kan gelet op zijn kennis van het arbeidsrecht en jarenlange praktijkervaring namens u onderhandelen met uw werkgever over een goede vertrekregeling. 

Neem contact op met Bruins & partners advocaten voor een afspraak