Zoek:
Advocaat onroerend goedAdvocaten Amsterdam BruinsEchtscheiding advocaat AmsterdamHuurrecht advocaat AmsterdamOndernemingsrechtOntslagrecht advocaat AmsterdamStrafrecht advocaatVreemdelingenrecht advocaat AmsterdamArbeidsrecht advocaat AmsterdamOntslagvergoedingNL>

Afspraak

Naam
Tel
E-mail
Bereikbaar
Vraag
 

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht


Mr J.W.C. Bruins is een advocaat met ruime ervaring in het ondernemingsrecht. Hij richt zich op het ondernemingsrecht voor het midden- en kleinbedrijf en is van veel bedrijven huisadvocaat.

Klik hier voor meer informatie over de ondernemingsrecht advocaat mr J.W. Bruins


Ondernemingsrecht
Ondernemingsrecht is onderdeel van het privaatrecht en beslaat het rechtspersonen recht en het vennootschapsrecht. Het ondernemingsrecht wordt ook wel gezien als een onderdeel van het handelsrecht voor bedrijven.
Ondernemingsrecht is een rechtsgebied dat steeds belangrijker wordt. Doordat de hoeveelheid wet- en regelgeving toe neemt, is het voor bedrijven belangrijk om op de hoogte te blijven betreffende ontwikkelingen in het ondernemingsrecht. Voor een ondernemer is het van belang om juridische zaken vast te leggen. Daarnaast is het belangrijk in welke rechtsvorm de onderneming wordt uitgeoefend.


Ondernemingsrecht heeft te maken met alle betrekkingen tot ondernemingen, ondernemers en derden. Een onderdeel van het ondernemingsrecht is het vennootschapsrecht dat zich intern en extern bezig houdt met de rechtspositie van een onderneming.

Afspraak maken met een ondernemingsrecht advocaat
Mocht u een afspraak willen met een ondernemingsrecht advocaat Amsterdam dan kunt u bellen met 020-4287306. Bruins advocaten in ondernemingsrecht maken graag een vrijblijvende afspraak om uw ondernemingsrecht kwestie door te nemen. Ondernemingsrecht advocaat mr J.W.C. Bruins staat tot uw beschikking. Bij Bruins vindt u de geschikte advocaat.
Ondernemingsrecht