Ondernemingsrecht

Mr. J.W.C. Bruins, medeoprichter van Bruins & partners advocaten, is zeer ervaren als advocaat in het onroerend goed, huurrecht en in het ondernemingsrecht voor het klein- en

Wilt u een afspraak maken?

Vul dan ons formulier in.

Stel uw vraag

Als advocaat houdt mr. Bruins zich bezig met kwesties terzake aannemingswerken (zowel voor particulieren als voor (onder)aannemers); verplichtingen voortvloeiende uit de koopovereenkomst van een onroerend zaak; kwesties terzake erfdienstbaarheden (bijv. recht van overpad) en burenrecht.

Mr. Bruins staat ook ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf bij in juridische kwesties. Mr. Bruins treedt voor hen op als vaste onroerend goed advocaat en doet alle voorkomende juridische geschillen en adviezen waarmee de ondernemer geconfronteerd wordt. 

Er zijn verschillende personen en instanties betrokken bij het kopen van een huis of een appartement zoals: een notaris, verzekeraar, fiscus, makelaar, bank, assurantiekantoor.
Hierbij helpt een advocaat.

Afspraak maken met een advocaat

Mocht u een afspraak willen met een advocaat te Amsterdam kunt u bellen met 020-4287306. Bruins advocaten maken graag een vrijblijvende afspraak om uw onroerend goed recht door te nemen. Mr J.W.C. Bruins staat tot uw beschikking. Bij Bruins & partners advocaten vindt u de geschikte advocaat onroerend goed.

Klik hier voor meer informatie over de advocaat onroerend goed Bruins

Advocaat onroerend goed

Een advocaat onroerend goed vindt u bij Bruins advocaten & partners te Amsterdam. Bruins helpt u door middel van advies en begeleiding. Heeft u een advocaat nodig die uw rechtsgeding voert bij een koop, verkoop of verhuur van vastgoed, dan bent u bij Bruins & partners aan het juiste adres. Bruins advocaat helpt iedere ondernemer.

Neem contact op
J.W.C. Bruins / medeoprichter van Bruins & partners advocaten