Zoek:
Advocaat onroerend goedAdvocaten Amsterdam BruinsEchtscheiding advocaat AmsterdamHuurrecht advocaat AmsterdamOndernemingsrechtOntslagrecht advocaat AmsterdamStrafrecht advocaatVreemdelingenrecht advocaat AmsterdamArbeidsrecht advocaat AmsterdamOntslagvergoedingNL>

Afspraak

Naam
Tel
E-mail
Bereikbaar
Vraag
 

Strafrecht advocaat

Strafrecht advocaat

Strafrecht advocaat Bruins & partners Amsterdam, hét advocatenkantoor voor strafrecht in Amsterdam.

Strafrecht
Wanneer u aangehouden wordt voor strafrecht dan heeft u recht op een goede strafrecht advocaat. Een ervaren strafrecht advocaat staat u bij met raad en daad en kent het klappen van de zweep. Bruins & partners zijn de advocaten met ervaring complexe strafrecht zaken. Maar ook de slachtoffers en benadeelde hebben recht op adequate bijstand in het strafrecht. De advocaten van Bruins kunt u hiervoor inschakelen.

Strafrecht Advocaat J.M.M. Heilbron
Strafrecht Advocaat J.M.M. Heilbron is sinds augustus 2008 als partner verbonden aan het kantoor Bruins & partners advocaten.

Behalve de algemene strafpraktijk heeft zij ruime ervaring in het financiële en fiscaal strafrecht en voert zij strafrechtelijke cassatieprocedures.

Klik hier voor meer informatie over de strafrecht advocaat Heilbron

Afspraak maken met een strafrecht advocaat
Mocht u een afspraak willen met de strafrecht advocaten Amsterdam kunt u bellen met 020-4287306. Bruins advocaten in strafrecht maken graag een vrijblijvende afspraak om uw strafrecht recht door te nemen. Strafrecht Advocaten F.J. Soriano en J.M.M. Heilbron. Bij Bruins & partners advocaten vindt u de geschikte strafrecht advocaat.
Strafrecht advocaat