Zoek:
Advocaat onroerend goedAdvocaten Amsterdam BruinsEchtscheiding advocaat AmsterdamHuurrecht advocaat AmsterdamOndernemingsrechtOntslagrecht advocaat AmsterdamStrafrecht advocaatVreemdelingenrecht advocaat AmsterdamArbeidsrecht advocaat AmsterdamOntslagvergoedingNL>

Afspraak

Naam
Tel
E-mail
Bereikbaar
Vraag
 

Ontslagrecht advocaat Amsterdam

Arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Ontslagrecht is onderdeel van het brede terrein van het arbeidsrecht. Bent u verwikkeld in een arbeidsrechtelijke zaak neem dan contact op met Bruins & partners uw ontslagrecht advocaat te Amsterdam. Het ontslagrecht richt zich vooral op het beschermen van een werknemer. Zowel werknemer als werkgever zijn dus gebaat bij professioneel advies aangaande de arbeidsrelatie, waaronder de invulling van het arbeidscontract of de beëindigingsovereenkomst.

Neem contact op met Bruins & partners advocaten voor een afspraak met mr. The

Voor werkgever en werknemer is een stabiel dienstverband van groot belang, de arbeidsovereenkomst speelt daarin uiteraard een rol. Op een enkele hoge uitzondering na kan een werknemer niet van de ene op de andere dag ontslagen worden. Werkgever en werknemer worden door Bruins & partners op deskundige wijze begeleid.

Arbeidsrecht advocaat te Amsterdam mr R.S. The
Arbeidsrecht advocaat mr R.S. The is partner van Bruins & partners advocaten. Hij heeft een brede ervaring op het gebied van het arbeidsrecht met als specialisme het uitzendrecht. Voorts heeft hij ruime ervaring in de ondernemingsrechtpraktijk met name in het herstructureren van de onderneming en op het specifieke terrein van het franchiserecht.

Afspraak maken met een arbeidsrecht advocaat te Amsterdam
Mocht u een afspraak willen met de ontslagrecht advocaat Amsterdam kunt u bellen met 020-4287306. Bruins advocaten in ontslagrecht maken graag een vrijblijvende afspraak om uw ontslagrecht door te nemen. Ontslagrecht advocaat staat tot uw beschikking. Bij Bruins vindt u de geschikte advocaat.

Neem direct contact op met Bruins & partners advocaten
Ontslagrecht advocaat Amsterdam